O nama

Rtanjski centar je mesto vizije zdravog života u saglasju sa prirodom, smešten u selu Vrmdža podno Rtnja, planine piramidalne geometrije zlatnog preseka, riznice biodiverziteta i punog potencijala. Ovde se manifestuje izuzetan kvalitet potreban za transformacijulični razvoj.

Na našem imanju produbljujemo naš odnos sa prirodom primenjujući principe permakulture, uzgojom organske hrane, podstičući kruženje energije  i svakim danom otkrivajući blagodeti i značaj prirode za zdrav život.

Sve zgrade na imanju su izgradjene od prirodnih materijala (glina, slama, drvo i kamen). Kvalitet boravka u takvim zgradama je neuporediv sa modernim, hladnim, industrijskim materijalima. 

Sala za vežbanje je površine 40m2, idealna za sve tipove vežbanja, iako je svaka aktivnost na travi pod otvorenim nebom daleko kvalitetnija ukoliko vremenske prilike dozvoljavaju. 

Više informacija o boravku u našem centru OVDE >>>

Domaćini, instruktori, predavači

Miloš Ninković

Miloš Ninković je terapeut Rtanjskog sistema akupresurne i energetske masaže, instruktor Chi kunga i Ki aikido-a (Ki Federation of Great Britain). Znanje je potpuno integrisano preselenjem na planinu Rtanj gde poslednjih sedam godina razvijamo

Rtanjski centar zdravog života.

Ana Ninković

Ana Ninković je instruktorka joge, medicinska sestra i učiteljica. U jogi je od svoje 6 godine, a kao instruktorka radi od 2009 u Užicu ali njen rad je zastupljen kroz razne stilove vezbanja i metoda- aikido, ples, Feldenkrajs. 

Osmislila je terapeutski pristup vežbanju na platnu -Lebdeća joga

Od 2010 redovan je predavač u školi za Joga instruktore u Somboru.

Srđan Prvulović

je homeopata (London College of Homeopathy), akupunkturolog- su jok, terapeut sa višedecenijskim iskustvom u lečenju, ličnom razvoju i edukaciji ljudi različitih profila.
Kroz dugogodišnje proučavanje Kineske Medicine i istočnih veština (Tai chi chuan, Qi gong, Kendo,…) i terapeutskog rada uskladio je poseban i celovit program za unapredjenje zdravlja. Kao terapeut, trener i lifecouch uspešno razvija programe i radionice za dobrobit kako pojedinca tako i organizacija.

Maja Ninković

je Ph.D. razvojni psiholog. Ekspert za strateški razvoj organizacija i istraživački rad- Alathea.io 

Kontaktirajte nas

Success! Message received.

Tel: (+381) 063 7511 796

                  061 1910 881

Vrmdža BB

18236 Sokobanja

rtanjskicentar@gmail.com

Imate pitanja? Kontaktirajte nas!