Lebdeći sistem vežbanja - sertifikovani kursevi 

20181017_134059.jpg

Lebdeći sistem vežbanja - je autentičan stil vežbanja joge u kombinaciji slobodnog pokreta, plesa i svesnog vežbanja uz podršku mekanog, visokokvalitetnog vazdušastog materijala. Materijal ili platno (hammock) unapredjuje i poboljšava svaki položaj (asanu), uvodi telo u bolje poravnjanje anatomske strukture kako u vazduhu tako i na tvrdoj podlozi.

 Jedinstvena praksa za sve nivoe vežbanja: restorativni (terapeutski), početni, srednji i napredni, kao dopuna sportovima, plesni aspekt kao i vežbanje sa decom. Lebdeći sistem vežbanja otvara novi pristup vežbanju kao i iskustva u praktikovanju joge i svih veština koje od vas zahtevaju integrisano telo.

 Šta očekivati od kursa Lebdećeg sistema?

Obuka za instruktore Lebdećeg sistema je specijalno dizajniran program, pažljivim odabirom položaja (asana) kao i tranzita (prelaza) izmedju asana ali i koncipiranje časa tako da čas Ledećeg sistema ne umori već odmori, obnovi i probudi energetske resurse u telu i biću. Instruktorka i autorka ovog sistema vežbanja, Ana Ninković, višedecenijskom praksom joge ali i drugih sistema vežbanja teži ka beznapornom vežbanju i obrazovanju tela jer je TELO NAŠA MEMORIJSKA KARTICA. I ako je kartica prepuna treba znati koji deo i kada i kroz koji pokret osloboditi od suvišnih informacija. Ako vežbamo sa tenzijom to je kao da hoćemo da nadogradimo memoriju na jedan ograničen prostor za skladištenje informacija (mišići skladište sva proživljena iskustva). Vežbanje sa platnom je pre svega lagan,udoban i protočan stil vežbanja.

Vikend kurs podrazumeva 18 sati obuke. 

Polaznici kursa dobijaju sertifikat da su prisustvovali kursu.

 

Platno nije usko vezano za jogu već na njemu možete primeniti i vežbanje raznih sportova. Platno može biti i teretana u kući. Dosta elemenata aerobika i pilatesa možete iskoristitu u svojoj praksi. Kreativnost u radu sa decom, plesačima ili kao dopuna nekom sportu gde je potrebna olakšica u ekstenzijama.

Uslov da bi prisustvovali ovakvom kurs jeste da ste već trener ili da ste instruktor joge, pilatesa, aerobika,

plesa i sl.

Svakako je potreban predhodno razgovor sa instruktorkom Anom Ninković

Kontakt

061 1910 881

ana.ninkovic@lebdecisistem.rs

www.lebdecisistem.rs

 

logoSISTEMVEZBANJA.jpg

Lebdeća joga®

Lebdeća joga®

Lebdeća joga®
Search video...
Lebdeća Sistem vežbanja- Obuka za instruktore - po sistemu Ane Ninković

Lebdeća Sistem vežbanja- Obuka za instruktore - po sistemu Ane Ninković

01:32
Play Video
Lebdeća joga u prirodi

Lebdeća joga u prirodi

Lebdeća joga u prirodi

Lebdeća joga u prirodi

Sala gde vezbamo

Sala gde vezbamo

U nasoj sali

U nasoj sali

Diplome

Diplome

Lebdeca joga na planini

Lebdeca joga na planini

Kurs Lebdeće joge

Kurs Lebdeće joge