Komentari naših polaznika

Čarobni Rtanj o kome svi pričaju... Divna energija koja se osećala u vazduhu, u ljudima, u životinjama, kojom odiše čitava priroda...potrebno je osetiti, doživeti i proživeti svaki taj trenutak. Od pogleda na veličanstvenu piramidu do divnog imanja u koje je uloženo toliko ljubavi, rada i truda do domaćina koji nesebično dele svo svoje znanje, energiju i pažnju. 

Snežana Mirčić

Joga i Heal Your Life instruktor

O seminaru Rtanjske škole zdravstvenog vežbanja- Integracija tela:

Što se tiče utisaka o vikend seminaru,želim da napišem da iako je trajao samo 2 dana,dobijeno iskustvo je neprocenjivo.
U fizičkom smislu,naučila sam kako da čuvam svoje telo,pri vođenju treninga,kao i instrukcije kako optimalno trošiti energiju,čime se ujedno poboljšava i kvalitet rada sa ljudima.Pored toga,dobila sam neprocenjive informacije na personalnom nivou,koje su mi pomogle u otklanjanju strahova i emocionalnih blokada i sve to u apsolutno prirodnom okruženju,toploj atmosferi stvorenoj od strane nesebičnih domaćina.
Hvala Vam od srca i vidimo se ponovo,sigurna sam :)

Bojana Smolić

Šid

O seminaru Rtanjske škole zdravstvenog vežbanja- Integracija tela:

...Dodir sa prirodom, vaše gostoprimstvo, vaša briga o svemu i o svakome. Naučili ste me ono najbitnije da budem kao dete, autentično za ceo život i to kako deliti nesebično u bezuslovnu ljubav, disati, hodati, zagrliti i čuti RITAM PRIRODE, Majku zemlju!
Moja duboko poštovanje, zahvalnost i blagoslov Vašem radu

Szuzanna Puskás

Kula, Srbija

O seminaru Rtanjske škole zdravstvenog vežbanja- Integracija tela:

Od srca preporučujem ovaj semiar. Ako zaista želite da se najnežnije susretnete sa samima sobom, to je sa ovim ljudima i na ovom mestu. Pored pogleda na Rtanj, pogledajte kako je divan pogled sa stena na kojima je crkva. Jako podseća na pogled iz Asizija na Toskanu.

Slavica Simić

Užice, Srbija

Please reload